Obdobje 2020-2022

Karin2

Predsednica Karin Grbec

 
2020

V naš klub je trenutno včlanjenih 39 članic od tega 2 častni članici in 1 častni član.

Upravni odbor se je na razširjenih sejah dobil tri krat in izpeljale smo eno pisno sejo.

Leto 2020 se je začelo. Zadale smo si veliko ciljev in nalog, katere pa nam je v mesecu marcu preprečil virus.

Zbor članov in volitve nove predsednice smo še vseeno izpeljale 6. 3. 2020 na Fakulteti za naravoslovje in matematiko, kjer smo si zastavile letni plan.

Nastopila je pandemija in od 15. 3. 2020 smo bili omejeni na slogan »ostani doma«.

8. 9. 2020 smo imele ponovno zbor članov, ki je potekal kar na prostem. Takrat smo sprejemale spremembo sedeža kluba, kajti Dragica Forjan je odšla v zaslužen pokoj. Nov naslov imamo sedaj pri naši ustanoviteljici kluba Tanji Sever.

12. 9. 2020 smo ujele zadnji vlak in lepo vreme za klubski izlet. Podale smo se na ogled Žičke Kartuzije, sprehod pod krošnjami Rogle nam je dal novih moči in domače kosilo na Pesku je izpolnilo naša pričakovanja. Polne dobre volje in energije smo se v večernih urah vračale domov.

V mesecu maju naj bi potekal tradicionalni kongres ADMA v Portorožu, vendar zaradi vseh zapletov in omejitev se je kongres preselil v mesec september, tokrat v Avditorij.

Letos je prestižno nagrado ADMA ODLIČNOST LETA 2020 prejela naša članica Melita Pediček Spindler. Iskrene čestitke!

Nekatere članice smo se klub vsem omejitvam podale v Velenje na 3. dan Zveze tajnic Slovenije. Predavale so Barbara Pinter Zupančič, Taja Abolena in Margareta Ana Bole, vsaka na svoj način. Predstavile so ženstveno žensko, tako poslovno kakor tudi osebno. Glasbena gostja je bila tokrat izjemna Anja Strajnar.

Sledila je slavnostna podelitev priznanj. Letos sta iz našega kluba prejeli: Klavdija Drofenik, srebrno priznanje in Branka Sobočan, zlato priznanje. Čestitke obema.

Iz Velenja smo odhajale domov v pozitivnem duhu in hvala organizatorici Suzi Asfour in njenemu timu za odlično pripravljen dogodek.

V mesecu novembru smo se udeležile dobrodelne akcije društva Pomagajmo slovenskim otrokom. Zbrale smo veliko količino hrane in donirale 100 EUR. Hvala vsem članicam za nesebično pomoč.

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih