13. zbor članov Strokovnega kluba poslovnih sekretark in tajnic Maribor

Na zboru članov kluba 18. marca 2014 smo izvolile nove članice v organe kluba. Dosedanja predsednica Natalia Zorko sem bila ponovno izvoljena za naslednji mandat. Za izkazano zaupanje se iskreno zahvaljujem in se veselim naših nadaljnjih skupnih podvigov.

zbor clanov 2014-m

Kljub težkim časom smo uspele v lanskem letu izvesti vse zastavljene naloge in to več kot uspešno. Seveda najbolj izstopa prav 10. obletnica delovanja našega kluba, ki smo jo praznovale 19. oktobra 2013 skupaj z jesenskim srečanjem tajnic Slovenije. Dokazale smo, da imamo tajnice, poslovne sekretarke in asistentke široko srce, saj smo v okviru humanitarne akcije zbrale ogromno prehrambenih artiklov za socialno ogrožene družine v Mariboru. Prejele smo veliko zahval in pohval od zadovoljnih kolegic/udeleženk našega praznovanja s cele Slovenije in dokazale, da se da tudi z manjšimi sredstvi ter s pomočjo uspešno zbranih sponzorskih in donatorskih sredstev ter s skupnimi močmi organizirati prireditev, ki je vsem ostala v lepem spominu.

Med drugim smo lani organizirale brezplačen zanimiv in koristen seminar o foto branju. Maja smo se udeležile našega Kongresa poslovnih asistentk, sekretark in tajnic v Portorožu, kjer je na izboru za Tajnico/Asistentko leta zmagala Mariborčanka in članica našega kluba Tanja Vogrinec. Junija smo preživele lep popoldan v družbi naše zmagovalke in se z ladjico peljale po strugi reke Drave s prelepim pogledom na najstarejše slovensko mesto Ptuj. Novembra smo se udeležile posveta Kaj mora vedeti dobra tajnica v Laškem in ob koncu leta na božično-novoletnim srečanjem ponovno delovale humanitarno ter zbrale hrano in druge potrebščine za živali v azilu v Mariboru.

V letu 2012 smo se odločile za obnovitev naše spletne strani in lani maja, dan pred našim praznikom Dnevom tajnic Slovenije, je nova spletna stran kluba zagledala luč sveta. Veliko zaslugo za to, da se sedaj ponašamo s krasno novo internetno podobo, ima kolegica Tanja Sever, ki je vložila veliko časa, energije in srce v pripravo celotnega gradiva in slik. Izpeljava tega projekta je bila zahtevna predvsem zaradi omejenih finančnih sredstev. S svojo velikodušnostjo in srčnostjo nam je na pomoč priskočil g. Miran Vodušek in vzpostavil profesionalno spletno stran, za kar se mu ponovno iz srca zahvaljujemo. S tem je zelo prispeval k ugledu in prepoznavnosti našega kluba. V veliko veselje in čast mi je bilo, da sem ga na zboru članov lahko imenovala za častnega člana našega kluba.

Večer smo zaključile v prijetni družbi ob penini ter okusnih sladicah in drugih dobrotah, ki so jih pripravile članice.

Zelo sem vesela, da se je število članic v letu 2013 povečalo za 9 novih članic na skupno 37. Želim si, da se bo ta trend nadaljeval tudi v letu 2014.

Zapisala: Natalia Zorko, predsednica kluba

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih