Vabilo na praznovanje 10. obletnice kluba in srečanje Zveze tajnic Slovenije

Spoštovane kolegice,

leta 2003 smo mariborske tajnice ustanovile Strokovni klub poslovnih sekretark in tajnic Maribor in v letošnjem letu tako praznujemo svoj 10. jubilej. Prav tako smo gostiteljice jesenskega srečanja članic Zveze tajnic Slovenije. Dva pomembna in prijetna dogodka, ki ju želimo praznovati skupaj z vami: članicami našega kluba, nekdanjimi ustanovnimi članicami, članicami vseh slovenskih klubov, našimi sponzorji in donatorji, z urednico spletne revije PIA, s predstavnico Planet GV-ja in z županom Mestne občine Maribor.
Zato vas vabimo na naše skupno srečanje, ki bo v soboto, 19. 10. 2013, v Mariboru na Ribičiji, kjer se bomo prepustili našemu programu. Poskrbljeno bo za prijetno in zabavno druženje, kulinariko, spoznavanje okusa trgatve, peke kostanja, za sprehode in uživanje ob pogledu na jelene, srne, ki se bodo sprehajali mimo nas in še marsikaj. Prisrčno vabljeni!
Ne pozabite na našo dobrodelno akcijo: »Zbirajmo hrano za mariborske družine« in pokažimo kaj zmoremo, ko stopimo skupaj!

Oglejte si celotno vabilo s programom

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih