Izbor ADMA odličnost leta 2021

Priznanje ADMA ODLIČNOST LETA je prestižno priznanje, s katerim se želi izpostaviti uspešne in perspektivne posameznike, ki delujejo na področju podpore menedžmentu, posameznike, ki gradijo in povezujejo odnose na ravni celotne organizacije ter vse tiste, ki pomembno prispevajo k uspešnosti le-te.

Lani je priznanje prejela naša članica Melita na podlagi njenega projekta zmanjšanja terjatev dolžnikov, kjer ji je uspelo doseči poplačilo več kot polovice zneskov, ki so bili zavedeni kot praktično neizterljivi. Šlo je za skorajda 120 družin ter prav toliko različnih zgodb in ljudi.

Podobne zgodbe o osebni in poslovni odličnosti piše vsaka izmed nas. Le stopiti je treba iz cone udobja, izpostaviti svoje prednosti in tisto, kar nas naredi odlične pri našem delu. Delite svojo odličnost z drugimi. Drznite si in pokažite, kar zmorete. Prijave so možne do 9. aprila 2021. Veliko sreče!

 

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih