Zbor članov

17. zbor članov Strokovnega kluba poslovnih sekretark in tajnic Maribor je potekal 1. marca 2018 na Fakulteti za naravoslovje in matematiko. Pregled leta je pokazal, da smo uspešno in finančno zelo gospodarno izpeljale vse zastavljene aktivnosti. Dragica Forjan je prejela posebno priznanje kluba za njeno dolgoletno zavzeto in požrtvovalno opravljanje funkcije podpredsednice. S tem je pomembno vplivala na ugled in razvoj, kakor tudi na pozitivno vzdušje znotraj kluba.

Izvoljene so bile nove članice v organe kluba. Po 6 letih je dosedanja predsednica Natalia Zorko funkcijo predala novi predsednici Karin Grbec. Natalii se zahvaljujemo za odlično in profesionalno vodenje kluba. Karin pa iskreno čestitamo in ji želimo veliko ustvarjalne energije in radosti pri opravljanju te zahtevne in odgovorne naloge. Nagovor dosedanje predsednice Natalie Zorko ob poteku mandata si preberite tukaj.

Po uradnem delu zbora je sledilo prijetno druženje ob slastnih dobrotah izpod spretnih rok članic.

 

Za ogled fotogalerije klikni na sliko.

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih